Rólam

  • Magamról

 

Munkám során szerzett, valamint személyes tapasztalataim ösztönöztek arra, hogy létrhozzam ezt a honlapot.

Egészségügyben dolgozó szakemberként naponta szembesülök azzal, hogy a betegek életükön át hordozzák panaszaikat a rengeteg beszedett gyógyszer ellenére.

Természetgyógyászként nem tudtam elmenni a probléma mellett.

Kerestem és keresem ma is az alternatív lehetőségeket. Ahol tudom, igyekszem felhívni a figyelmet ezen kiegészítő módszerek hasznosságára.

Örömmel tapasztalom, hogy mekkora igény van erre és a felvilágosításra.

Persze én sem voltam kivétel, nekem is meg kellett tapasztalnom magamon, hogy mit tud okozni ha az ember nem azt teszi, ami a feladata.

Betegségeink finoman, majd durvábban terelgetnek bennünket a felismerés felé.

Aztán kineziológusként kezdtem úgy érezni, hogy nem mindig elég az ha feloldjuk a lelki blokkokat, aztán megyünk tovább a megszokott úton.

Elégedetlenségem további keresésre késztetett. 

Úgy éreztem, hogy most jöhet a régi hobbim, az asztrológia mélyebb megismerése és alkalmazása.

Most már asztrológusként is úgy látom, hogy ez a módszer elvezet az ember megismeréséhez, feladata felismeréséhez. A helyes út megtalálásához és ezek által a teljes gyógyuláshoz.

 

  • Tehát, tegyünk meg mindent fizikai szinten testünk gyógyításáért. Ki-ki hite és meggyőződése szerint.
  • Természetesen fontos a tünetek enyhítése is, amíg el nem jutunk a gyógyulásig. Mindebben orvosunk és a természetgyógyászat segítségünkre lesz. De ne elégedjünk meg ennyivel.
  • Egyidőben, vagy ha már erőt érzünk hozzá, induljunk el felkutatni azt a lelki blokkot, ami betegségünket élteti.
  • Még mindig ne álljunk meg !  Vizsgáljuk felül életünket, hogy a helyünkön vagyunk-e ? Mi az az élethelyzet, ami kiváltotta, hogy végül megbetegedtünk ?

Ha elakadtál, akkor többféle módszerrel a lelki blokkjaid feloldásában és asztrológiai elemzéssel önmagad és életutad megismerésében, értelmezésében tudok segíteni. Testi egészséged helyreállítása érdekében pedig hasznos tanácsokat kaphatsz tőlem életmódodra vonatkozóan és az alkalmazható természetes készítményekkel kapcsolatban. 

 

Ha van elég elszántságod hozzá, tarts velem !